COPENHAVER RESIDENCE

PROJECT SUMMARY

This lakeside home creates an atmosphere of sophisticated living intertwined in a scenic location surrounded by the bountiful beauty of nature. The colors of nature were brought into the rooms of the house with keeping in the neutral tones of whites, creames, and blues. This color scheme played nicely with the variety of windows incorporated into the design. Natural lighting and views of the outside landscape were of high priority to allows for the connection to the outdoors even while being inside the spacious living areas. 

It was important to keep this home functional, welcoming and comfortable. The design even incorporated an elevator to allow for easy access throughout the house. The various outdoor seating areas ensured that the home would have room for all the friends and family that visit the lake during the summer months in Kalamazoo, Michigan.

 

PROJECT DETAILS

CLIENT:

Copenhaver

LOCATION:

Kalamazoo, Michigan

FACILITY TYPE:

Residential

FOLLOW

CONTACT

ADDRESS

  • Black Instagram Icon

269-375-8360

4200 South 9th St., P.O. Box 239
Oshtemo, MI 49077
USA

©2017 BY SCHLEY NELSON ARCHITECTS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM